Medische oplossingen

Medische oplossingenBegint uw haar dunner te worden of heeft u een litteken waardoor uw kapsel minder goed zit dan vroeger? Bent u blootgesteld aan chemotherapie of radiotherapie? Dan begrijpen wij goed dat dit invloed kan hebben op uw zelfvertrouwen.

Door een haaranalyse krijgt u altijd een persoonlijk en passend advies met bijbehorende oplossing.

Wij werken nauw samen met Nederlandse patiëntenverenigingen, ziekenhuizen, dermatologen, specialisten en huisartsen. De meeste behandelingen vallen onder een gedeeltelijke vergoeding van landelijke zorgverzekeraars.

Wij leveren moderne eigentijdse maar ook klassieke haarwerken. Een haarwerk is verkrijgbaar in echt haar, synthetisch haar en in Cyber- en Vital Hair. De synthetische haarwerken zijn nauwelijks van echt haar te onderscheiden en zijn van zeer goede kwaliteit.

Onze haarwerken worden volledig aangepast aan de vorm en de maat van uw hoofd wat zorgt voor een comfortabel draagcomfort. Daarnaast hebben wij in onze collectie ook veel haarwerken met een antislipsysteem van silliconen, dat zorgt dat uw haarwerk niet kan verschuiven of afwaaien en u niet afhankelijk bent van tape. Doordat er geen bevestigingsmaterialen zoals tape of lijm nodig zijn om uw haarwerk of haardeel te bevestigen behoren hoofdhuid-irritaties tot het verleden.


Meer over medische oplossingen

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

020 644 42 96