Over Sjoerd Appij Haarwerken

Sjoerd Appij Haarwerken staat al sinds 1972 garant voor vriendelijke service, deskundig advies, kwaliteit en een ruime keuze. Onze haarwerken zijn deskundig op maat gemaakt zodat ze zonder plakmiddelen blijven zitten tijdens regen, wind, fietsen, sporten en zwemmen! Ook gaan we ver in onze service achteraf. U mag altijd terugkomen zolang u het haarwerk draagt en zullen wij aanpassen wat nodig is. Onze salon is sfeervol ingericht en uitgerust met aparte paskamers voor privacy. U wordt geholpen door een professioneel team dat zich volledig heeft toegelegd op het maken, aanmeten en leveren van prachtige haarwerken.

De haarwerkers van Sjoerd Appij Haarwerken hebben jarenlange ervaring in het haarwerkvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haar, haarwerken en haardelen voor dames en heren. Eigenaresse Maja van den Berg-Brugmans beoefent als sinds 1979 met veel liefde haar vak op de Amsterdamseweg.

Sjoerd Appij Haarwerken heeft een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning. In onze salon toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en de sporten die u beoefent. Wij verzorgen een haarwerk wat aan uw wensen voldoet.

Bent u niet in staat om naar onze salon te komen? Geen probleem. Onze haarwerkspecialisten zijn ambulant en kunnen binnen de regio ook bij u thuis of in het ziekenhuis langskomen om een haarwerk aan te meten of af te leveren. Een bezoek van onze haarwerkspecialisten is onderdeel van onze service.Medisch

Er zijn verschillende oorzaken voor haarverlies: ziekte, medicijnen, stress, hormoonontregeling, erfelijke aanleg en ouderdom. Deze kunnen leiden tot (tijdelijke) haaruitval, dun haar, kale plekken of kaalheid. In een persoonlijk consult kunt u uzelf hierover laten informeren.

Meer informatie
Cosmetisch

Altijd al een andere look voor een speciale gelegenheid of voor de afwisseling gewenst? Maak kennis met de vele mogelijkheden waarmee een kapsel met volume en glamourlook voor iedereen bereikbaar kan worden.

Meer informatie

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

020 644 42 96