Winkelwagen
Aderans Hair Center Amstelveen Sjoerd Appij - Haarwerkspecialist sinds 1972
 De oplossing voor al uw haarproblemen

De oplossing voor al uw haarproblemen

Sjoerd Appij Haarwerken staat al sinds 1972 garant voor vriendelijke service, deskundig advies, kwaliteit en een ruime keuze. Onze haarwerken zijn deskundig op maat gemaakt zodat ze zonder plakmiddelen blijven zitten tijdens regen, wind, fietsen, sporten en zwemmen! Ook gaan we ver in onze service achteraf. U mag altijd terugkomen zolang u het haarwerk draagt en zullen wij aanpassen wat nodig is. Onze salon is sfeervol ingericht en uitgerust met aparte paskamers voor privacy. U wordt geholpen door een professioneel team dat zich volledig heeft toegelegd op het maken, aanmeten en leveren van prachtige haarwerken.

De haarwerkers van Sjoerd Appij Haarwerken hebben jarenlange ervaring in het haarwerkvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haar, haarwerken en haardelen voor dames en heren. Eigenaresse Maja van den Berg-Brugmans beoefent als sinds 1979 met veel liefde haar vak op de Amsterdamseweg.

Sjoerd Appij Haarwerken heeft een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning. In onze salon toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en de sporten die u beoefent. Wij verzorgen een haarwerk wat aan uw wensen voldoet.

Bent u niet in staat om naar onze salon te komen? Geen probleem. Onze haarwerkspecialisten zijn ambulant en kunnen binnen de regio ook bij u thuis of in het ziekenhuis langskomen om een haarwerk aan te meten of af te leveren. Een bezoek van onze haarwerkspecialisten is onderdeel van onze service.

Lees meer over onze oplossingen bij haarproblemen

Aangesloten bij SEMH en HSBN

Aderans Hair Centers zijn aangesloten bij de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen) en de HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland). Deze controleren jaarlijks of wij voldoen aan de door hen gestelde eisen, zoals klachtenafhandeling, levertijd, privacy en voorlichting naar onze klanten.

 

Lees meer over onze certificeringen
 Aangesloten bij SEMH en HSBN