Nieuws van Sjoerd Appij Haarwerken

Op deze pagina leest u de nieuwsberichten van Sjoerd Appij Haarwerken.


Het Parool, 6 augustus 2019

Geplaatst op 06-08-2019

Bekijk de Bijlage PS regio Amsterdam.


Kom tot rust op de verwenmiddag

Geplaatst op 04-01-2017

UPDATE 24/01: het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor deze middag. We zitten helemaal vol. Gezien de grote belangstelling gaan we kijken of we snel nogmaals een dergelijke middag kunnen organiseren.


Op woensdag 7 februari 2018 organiseert Cancer Care Center lokatie Amsterdamse Bos samen met Marilinge en Sjoerd Appij Haarwerken een verwenmiddag voor hun cliënten.

Kanker en de behandeling van kanker eisen veel van een mens. Deze middag kun je alles even een beetje loslaten en genieten van onder meer een hand- en stoelmassage, een meditatieworkshop en een huidverzorgingsessie.

Lees verder


Een van onze vaste trouwe klanten

Geplaats in December 2017

© Marijke Helwegen


Medisch

Er zijn verschillende oorzaken voor haarverlies (alopecia of alopecia areata): ziekte, medicijnen, stress, hormoonontregeling, erfelijke aanleg en ouderdom. Deze kunnen leiden tot (tijdelijke) haaruitval, dun haar, kale plekken of kaalheid. In een persoonlijk consult kunt u uzelf hierover laten informeren.

Meer informatie
Cosmetisch

Altijd al gedroomd van weelderige lange lokken, of net even een andere look voor die speciale gelegenheid of voor de afwisseling een heel andere coupe? Maak kennis met de vele mogelijkheden waarmee een kapsel met volume en glamourlook voor iedereen bereikbaar kan worden.

Meer informatie

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

020 644 42 96