Werkwijze van Aderans Hair Centers

Aderans Hair Center biedt zowel medische als cosmetische oplossingen voor haarproblemen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u uw specifieke wensen bespreken? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Op consult

Voor alles is een oplossing. Elk haarprobleem is anders, dus wordt er gezocht naar een persoonlijke oplossing op maat. We bespreken met u wat de klachten zijn en hoe u wilt dat uw haar eruit moet zien. Wij kijken dan met u naar de structuur, kleur, textuur, valling en het model zodat alles wordt zoals u

Privacy

Om uw privacy te waarborgen en wachttijden uit te sluiten werken we zoveel mogelijk op afspraak. Hierdoor zijn wij zeer flexibel wat betreft tijden. We beschikken over aangename afgezonderde ruimtes om de privacy van elke klant te garanderen.

Prijs en garantie

Prijs van een haarwerk

De prijzen van een haarwerk zijn afhankelijk van een aantal aspecten: o.a. de grootte, hoeveelheid haar, lengte, kleur en de haarsoort. Bij het eerste kennismakingsgesprek kunt u hierover al uw vragen stellen en wordt u hierover meer geïnformeerd.

Garantie van uw haarwerk

Uw haarwerk wordt door ons gecontroleerd voordat het geplaatst wordt.
U heeft 6 maanden garantie op fabricage fouten. Wij adviseren u dan ook geregeld voor onderhoud bij ons langs te komen om knelpunten tijdig te kunnen ondervangen. De datum op uw factuur is de datum waarop de garantie termijn in gaat.

Klacht

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u een klacht heeft dan treft u hier de procedure aan om een klacht te melden.

Heeft u een vraag of opmerking dan kunt u ons contactformulier gebruiken.

Medisch

Wij voorzien u van deskundig advies en ondersteunen u bij het maken van de juiste beslissingen. Rust, privacy en eerlijkheid staan hierin voorop.

De eerste stap is het maken van een afspraak, waarin u uw wensen kenbaar maakt. Dit gesprek kan bij ons in de salon, bij u thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden. Het is van belang dat u voor dit gesprek een rustig moment uitkiest in een vertrouwde omgeving. Wellicht vindt u het fijn om een familielid of vriend(in) voor dit gesprek uit te nodigen.

Samen met onze professionals bekijkt u welk model, welke kleur en welke soort haar het dichtst bij uw wensen in de buurt komen.

Als u niet in staat bent om uw haarwerk te onderhouden, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Lees meer over onze medische oplossingen

Cosmetisch

De allereerste stap naar mooi haar is het maken van een afspraak met één van onze specialisten. In dit gesprek staan uw wensen centraal en worden alle mogelijkheden doorgenomen.

Als wij een haarwerk of haaraanvulling op voorraad hebben in de voor u geschikte kleur, structuur en maat dan kunnen wij direct leveren. Dient er maatwerk verricht te worden, dan worden uw maten opgemeten nemen wij contact met u op wanneer uw haarwerk gereed is.

Heeft u graag dat wij uw haarwerk onderhouden, dan doen wij dat graag voor u.

Lees meer over onze cosmetische oplossingen

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

020 644 42 96